donderdag 25 mei 2017

Man doodgestoken tijdens ruzie in Krabbesteeg

Dader op de vlucht - Steekpartij vastgelegd door een beveiligingscamera


Jurmen Pramie (36) heeft gisteren het leven gelaten, nadat hij dodelijk werd geraakt bij een steekpartij in de Watermolenstraat, ter hoogte van de Krabbesteeg. Twee mannen kregen een woordenwisseling met elkaar. Op een gegeven moment heeft een van de mannen een scherp voorwerp te voorschijn gehaald en de ander enkele fatale messteken toegebracht.

Na tegen agenten gezegd te hebben, dat hij was beroofd door twee mannen die hem met een scherp voorwerp steekverwondingen hadden toegebracht, zakte hij in elkaar.

Een getuige deelde de politie nog mee te hebben gehoord van het slachtoffer, dat hij om zijn geld is neergestoken door de daders. Het voorwerp en de daders zijn niet ter plekke aangetroffen.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname vandaag, donderdag 25 mei 2017.

Het slachtoffer werd per ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht, waar hij kort na aankomst overleed.

De gegevens van de dader en slachtoffer zijn nog niet bekend. Aan de hand van de signalementen van ooggetuigen en de camerabeelden, werkt de politie aan de opsporing van de dader.

0 comments:

Een reactie plaatsen