maandag 15 mei 2017

Modeontwerpster Carolina Herrera spreekt zich uit tegen 'communistische dictatuur' Venezuela na moord op neef

34-Jarige neef dood gevonden in een voertuig buiten Caracas


Carolina Herrera wil de wereld laten weten wat er gebeurd is met haar geliefde neef Reinaldo Jose Herrera. De 78-jarige modeontwerpster sprak zich zaterdag op Instagram zaterdag uit over Venezuela's 'communistische dictatuur', nadat haar 34-jarige neef dood was gevonden in een voertuig, naast een andere man, buiten de hoofdstad Caracas.

NBC 6 South Florida had eerder gemeld, dat de neef van Herrera donderdag uit eten was met de 31-jarige Fabrizio Mendoza in een restaurant, toen ze beide - zo wordt beweerd - ontvoerd werden door een bende misdadigers. De groep vroeg vervolgens om losgeld voor de twee mannen.


Hoewel de losprijs vermoedelijk werd betaald, werden beide mannen dood aangetroffen met schotwonden.

Pagina Six meldde, dat Herrera's neef een vader was van twee en Mendoza was zijn bouw-zakenpartner. De publicatie voegt toe, dat het Openbaar Ministerie spreekt van een ontvoering, een alledaagse misdaad in Venezuela, dat lijdt aan een 'drie-cijferige inflatie en chronische voedseltekorten'.

Venezuela staat ook bekend om een ​​van de landen met de meeste moorden ter wereld en in 2016 had het het hoogste moordpercentage in zijn geschiedenis, met 70 moorden per 100.000 inwoners.

'Carolina en [echtgenoot] Reinaldo Herrera, en hun familie zijn diep indiepe rouw door deze tragedie', zei een woordvoerder van de ontwerpster op Page Six. 'Ze zijn niet beschikbaar voor verder commentaar. De familie verzoekt privacy terwijl ze rouwen.'


(Red. De Surinaamse Krant/Twitter/NBC 6 South Florida/Page Six)

0 comments:

Een reactie plaatsen