dinsdag 2 mei 2017

NDP'er Misiekaba roept demonstranten op te waken voor 'politieke opportunisten' met andere doelen

'We zetten bij NDP onze schouders eronder om de kar door te trekken in belang van land en volk'


Een regering die in de coalitie zit zal altijd onder vuur worden genomen door critici en politiek andersdenkenden. Dit zegt NDP-fractieleider André Misiekaba vandaag, dinsdag 2 mei 2017, op de nieuwswebsite Suriname Herald. De kritiek op de NDP op dit moment is niet mals, vindt de NDP-fractieleider. 

Misiekaba zegt, dat hij op dit moment niks anders verwacht. Volgens hem is het altijd zo geweest. De kritiek op dit moment zal nog zwaarder zijn wanneer er een verkiezing achter de rug is waarbij bepaalde dingen zijn toegezegd. 'Wanneer je als regering deze dingen vanwege internationale aanslagen niet direct waar kan maken, kan het dat de kritiek niet mals zal zijn', zegt Misiekaba.

Ondanks deze kritiek betekent het geenszins, dat de Nationale Democratische Partij (NDP) gedemotiveerd is, benadrukt Misiekaba. 'Integendeel zetten we onze schouders eronder om de kar door te trekken in belang van land en volk. Wij voelen ons niet tegen de muur gedrukt met de rug.'

Misiekaba zegt dat de huidige regeerders gekozen zijn door het electoraat. Het werk wordt gedaan. Het Assembleelid zegt verder, dat een leider zijn leiderschap te allen tijde moet tonen. Dat er op dit moment sprake zou zijn van demotivatie, klopt volgens Misiekaba niet. Hij zegt niet te weten vanwaar het idee zou komen. 'Delen van de partij zijn misschien boos en zelfs teleurgesteld in de gang van zaken. Door deze zaken moet de leiding van de partij juist leiderschap tonen.'

Volgens Misiekaba was de vergadering van afgelopen zaterdag met de structuren in partijcentrum Ocer in Paramaribo nodig om te kijken waar de partij staat en om te kijken hoe te doen met de tegenstand die groter wordt. De NDP’er zegt geen problemen te hebben mensen die protesteren, omdat ze het voelen. Maar, hij roept de actievoerenden op om ervoor te waken, dat politieke opportunisten niet de overhand nemen om andere doelen te bereiken.

0 comments:

Een reactie plaatsen