dinsdag 2 mei 2017

Oma, moeder en twee kinderen gewond bij woningbrand Marowijnestraat, Paramaribo

Matras bed in brand vermoedelijk door brandende muskietenkaars


De brandweer moest in gisternacht uitrukken voor een woningbrand aan de Marowijnestraat in het politieressort van Flora in Paramaribo. Ter plaatse aangekomen stond een matras in een van de slaapkamers van de woning in brand. Het vuur werd terstond gedoofd door de brandweer met medewerking van de buurtbewoners, zo bericht het Dagblad Suriname vandaag, dinsdag 2 mei 2017.

Uit het onderzoek blijkt, dat de grootmoeder met haar twee kleinkinderen van 4 om 5 jaar oud in haar slaapkamer sliep. De moeder van de kinderen, A.A. (28), werd rond middernacht wakker en merkte een brandlucht op. Zij ging meteen naar de slaapkamer van de grootmoeder (72).

Tot haar schrik zag zij, dat het matras waarop de grootmoeder samen met de kinderen sliep, in brand stond.

A. begon vervolgens te gillen en de kinderen en haar grootmoeder uit de kamer te halen. Als gevolg van de brand hebben ze brandwonden opgelopen en werden per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De oorzaak van de brand is vermoedelijk een brandende muskietenkaars. De politie van Flora is bezig met het verdere onderzoek.

0 comments:

Een reactie plaatsen