dinsdag 30 mei 2017

Openbaar Ministerie oriënteert zich op Jules Sedney Havencomplex in grote cocaïnezaak

In grote cocaïnezaak wordt verdachte Paulna door autoriteiten gezocht


In de drugszaak, waarbij in februari 978 kilo cocaïne werd onderschept op het Jules Sedney Havencomplex, is een zogenoemde descente gehouden op last van de rechter-commissaris. De magistraat heeft zich georiënteerd op de plek waar de cocaïne is ontdekt om een beter beeld van de zaak te verkrijgen. 

Een Officier van Justitie, twee raadslieden, een tolk, vertegenwoordigers van de politie en de douane, vijf getuigen en medewerkers van de haven, waren ook aanwezig.

Op last van de rechter-commissaris heeft de afdeling Narcotica Brigade van de politie de descente gehouden.

De drugs waren verstopt in een container op het Jules Sedney Havencomplex. In deze zaak zijn elf verdachten aangehouden en in verzekering gesteld, van wie negen in vrijheid zijn gesteld. De verdachte Paulna Curtis is nog voortvluchtig, meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname vandaag, dinsdag 30 mei 2017.

Op last van de procureur-generaal is de opsporing, aanhouding en voorgeleiding gelast van Paulna, geboren op 20 september 1975 in Paramaribo en wonende aan de Van Dijkstraat no. 4. De man wordt verdacht van deelname aan een criminele organisatie.

Alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de woon- en of verblijfplaats van Curtis Paulna, kan worden doorgespeeld aan de afdeling Narcoticabrigade op de telefoonnummers 404747/404866, de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

0 comments:

Een reactie plaatsen