maandag 1 mei 2017

Politie Bonaire vindt lichaam vermiste 23-jarige Mexicaanse

Adriana Morales de Florencio, bemanningslid Amerikaans cruiseschip, werd sinds 20 april vermist


Eilandbewoner zou zijn gearresteerd als verdachte 


De politie op Bonaire heeft gisteren het levenloze lichaam gevonden van de 23-jarige Mexicaanse Adriana Morales de Florencio, een sinds 20 april verdwenen bemanningslid van een Amerikaans cruiseschip. De dode vrouw werd aan de kust van het eiland onder het zand aangetroffen, zo berichten vandaag, maandag 1 mei 2017, onder andere het AD en De Telegraaf en diverse lokale media.

Een eilandbewoner zou gearresteerd zijn in verband met haar dood.


Adriana Morales de Florencio werd donderdag 20 april voor het laatst levend gezien op de kade van Kralendijk op Bonaire, toen ze daar van boord ging.

Op 23 april verscheen deze oproep op Facebook:


De vrouw was werkzaam als bemanningslid op een schip van cruiseorganisatie Royal Caribbean, dat dinsdag een stop maakte in de haven van Kralendijk.

Sinds haar verdwijning had de cruise-organisatie een grote speuractie op poten gezet, melden lokale bewoners en media op Bonaire.

De politie heeft inmiddels een verdachte gearresteerd die in gezelschap van Adriana gezien werd, kort nadat zij het cruiseschip verliet. Het zou gaan om een lokale deurwaarder. Er zijn video-opnamen opgedoken van de twee op de dag van de verdwijning.

Het Mexicaanse tv-kanaal Azteca Puebla interviewde onlangs nog de ouders van de jonge vrouw:
(Red. De Surinaamse Krant/AD/Telegraaf)

0 comments:

Een reactie plaatsen