dinsdag 16 mei 2017

Pseudo medewerker Kabinet van de President aangehouden

Man (46) beweert overheidswoningen te kunnen regelen voor bedragen tussen Srd 10.000-25.000 


D.T. (46) is aangehouden door de politie van het ressort Munder. De man heeft bedragen tussen Srd 10.000 en Srd 25.000 ontvangen van de mensen aan wie hij voorhield werkzaam te zijn bij het Kabinet van de President. Hij kon in die hoedanigheid overheidswoningen voor hen kon regelen, zo bericht de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname maandag 15 mei 2017.

De politie roept personen die slachtoffer zijn geworden van deze oplichter op om contact op te nemen met de afdeling Fraude en Economische Delicten, gevestigd in het politiebureau Geyersvlijt. De afdeling is bereikbaar op de telefoonnummers 455830 en 451313.

De politie wordt dagelijks geconfronteerd met aangiften van oplichting, waarbij personen die beweren bij het ministerie van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer of het Kabinet van de President werkzaam te zijn. Zij zouden vorenstaande posities bekleden en zouden in de gelegenheid zijn om mensen die in woningnood verkeren, te kunnen helpen, met een woning of een bouwkavel. Er worden daarbij geldbedragen gevraagd van de slachtoffers.

0 comments:

Een reactie plaatsen