vrijdag 19 mei 2017

Suriname presentatieavonden Van der Valk Vakanties

Van der Valk Vakanties stort zich op Suriname als nieuwe vakantiebestemmingVan der Valk Vakanties is niet alleen bekend van de Van der Valk hotels, maar heeft in de jaren ‘90 ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het toerisme op Curaçao en Bonaire door een eigen chartervlucht waarbij wekelijkse tienduizenden toeristen naar de eilanden werden vervoerd. Nog steeds bezit de familie Van der Valk verschillende hotels op Curaçao en Bonaire. 

In verband met de grote vraag naar reizen naar Suriname heeft Van der Valk Vakanties haar aanbod op deze bestemming flink uitgebreid. Dit prachtig land dat tot en met 1975 deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden beschikt over een werkelijk prachtige natuur en vriendelijke bevolking die nog steeds Nederlandstalig is.

Er zijn dagelijks rechtstreekse vluchten naar Suriname onder andere per KLM. Ook zijn er mogelijkheden met aansluitend een verblijf op Curaçao en Bonaire.

In verband met de promotie van de bestemming is er in het meest recente nummer van het VALK magazine een prachtig artikel verschenen over Suriname. Daarnaast is er een Suriname reiskrant verschenen in een oplage van 60.000 exemplaren die verkrijgbaar is in alle Van der Valk hotels in Nederland.

Van 24 mei tot en met 3 juni organiseert van der Valk Vakanties een negental presentieavonden in heel Nederland. Deze Suriname presentatieavond zal op 24 mei in Vogelpark Avifauna te Alphen aan den Rijn plaatsvinden. Reserveren voor deze avond is noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u kijken op de website of bel met 0172 – 46 96 96.

Overzicht Suriname presentatieavonden 
24 mei Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn 
26 mei Van der Valk Hotel de Bilt – Utrecht 
27 mei Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp 
28 mei Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg 
29 mei Van der Valk Hotel Stein Urmond 
31 mei Van der Valk Hotel Zwolle 
1 juni Van der Valk Hotel Drachten 
2 juni Van der Valk Hotel Hoorn 
3 juni Van der Valk Hotel Arnhem

Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur 
Gratis parkeren bij de Van der Valk Hotels 
Inclusief koffie met iets lekkers 
Minimale deelname per avond vereist 
Kosten € 10,00 per persoon (dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw eventuele reissom) 
(RESERVEREN NOODZAKELIJK) Schrijf je hier direct in 

0 comments:

Een reactie plaatsen