woensdag 24 mei 2017

Vader (33) en 16-jarige zoon aangehouden verdacht van mishandelen inbreker

Mishandelde verdachte na medische mishandeling in vrijheid gesteld


De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname meldt vandaag, woensdag 24 mei 2017, dat vader G.S. (33) en zijn 16-jarige zoon G.B. zondag door de politie van ressort Centrum, Paramaribo, zijn ingesloten voor mishandeling. 

Via de Centrale Meldkamer kregen agenten de melding, dat een verdachte in de Hertogstraat was aangehouden. Daar aangekomen troffen zij twee mannen aan die verdachte S.R. (43) hadden aangehouden. Volgens verklaring van vader S. had R. eerder die week een inbraak gepleegd in zijn woning en die van zijn moeder te Commewijne. Zij herkenden hem in de vroege ochtend van 21 mei en hielden hem aan.

Bij de aanhouding heeft hij samen met zijn zoon de vermoedelijke inbreker mishandeld. Hij heeft een wond aan het hoofd en een armfractuur opgelopen.

Onderzoek wees uit, dat R. een bekende van de politie is en gezocht wordt voor andere gepleegde strafbare feiten. Hij werd na medische behandeling heengezonden.

Vader S. en zijn zoon zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege zijn leeftijd is B. ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.

0 comments:

Een reactie plaatsen