donderdag 11 mei 2017

Vechtpartij in een tourbus eindigt met een dode en gewonden te Livorno

Ruzie eindigt in vechtpartij en schoten uit vuistvuurwapen

25-Jarige feestganger overlijdt in AZP aan schotwonden


Een vechtpartij in een tourbus zaterdag is dusdanig geëscaleerd, dat er gewonden zijn gevallen en een slachtoffer uiteindelijk aan zijn verwondingen is overleden. Het incident deed zich voor te Livorno. Drie feestgangers, G.S. (20), I.M. (25) en de 22-jarige R.M., raakten op een feest aan de Livornoweg gewond, meldt de politie woensdag 10 mei 2017.

Op de bewuste dag kregen twee mannen ruzie in de tourbus, die uitmondde in een vechtpartij. Door andere feestvierders werden de kemphanen uit elkaar gehaald. De zaak bleek echter niet te zijn gesust. Na het touren zijn de feestgangers op het feestadres afgezet.

Eén van de vechtersbazen ging weg en kwam kort daarna met versterking terug om rekenschap te halen bij de tegenpartij. De heftige ruzie liep uit de hand en mondde weer uit in een vechtpartij. Op een bepaald moment werd met een vuistvuurwapen geschoten. G. en I. werden geraakt, afgevoerd per ambulance en voor medische behandeling opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

R.M., die ook verwondingen had opgelopen, werd na medische behandeling heengezonden. Bij aankomst van de politie zijn de ene vechtersbaas en zijn kompanen niet aangetroffen. Aan hun opsporing wordt gewerkt. Twee scherpe voorwerpen zijn op de plek gevonden en in beslag genomen.

De 25-jarige I.M. is vandaag aan zijn verwondingen in de ziekeninrichting overleden. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

0 comments:

Een reactie plaatsen