vrijdag 16 juni 2017

Âdïka ‘Eighteen’ gives back-event in het Courtyard by Marriott Hotel

'Event om terug te geven aan mijn fans en community van Suriname voor wat ik gekregen heb''Je bent nooit te jong of te oud om terug te geven aan de plek waar je vandaan komt', zegt Âdïka. Daarom zal de zangeres zaterdagavond het Âdïka ‘Eighteen’ gives back-event in het Courtyard by Marriott Hotel aan de Anton Dragtenweg in Paramaribo houden. Dit bericht de Ware Tijd donderdag 15 juni 2017.

'Dit event is om terug te geven aan mijn fans en de community van Suriname voor wat ik gekregen heb.'


Âdïka is pas achttien jaar geworden en vind zichzelf zeker niet te jong om nu al iets terug te geven aan de gemeenschap. 'Om de zoveel tijd is het belangrijk om dat op verschillende manieren te doen en ik ben dit ook zeker van plan.'

Om het verrassingsgehalte groot te houden, wil ze niet al te veel verklappen over het programma van zaterdagavond. Maar, zegt ze over de line-up: 'Er zullen toespraken gehouden worden door verschillende artiesten uit de wereld van sport, kunst en muziek.' De bezoeker hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken over waar voor zijn geld, want de show is geheel gratis toegankelijk.

Âdïka zit in de lift met haar muziekcarrière. Sinds medio 2016 heeft ze onderdak gevonden bij de Nederlandse label Top Notch, die veel brood ziet in Surinaamse (opkomende) artiesten. Sindsdien is haar werksfeer veranderd.

'Dit management haalt het beste uit mij doordat hun kennis ontwikkelder is. De muziek schrijf ik nog steeds zelf, maar er zijn ook andere mensen die voor mij zullen schrijven. Ook zijn mijn interesses iets verbreed, maar die zijn altijd in mix met dancehall gebleven.'

0 comments:

Een reactie plaatsen