zaterdag 3 juni 2017

Binnen vijf uren drie verkeersdoden bij ongelukken in Commewijne en Nickerie

Vermoedelijk dronken automobilist rijdt op Fredericiweg in Nickerie bromfietser dood

Bij Tamansari op Oost-Westverbinding rijden twee auto's op elkaar


Afgelopen nacht zijn binnen vijf uren drie verkeersdoden gevallen, twee in Commewijne en één in Nickerie, aldus de Ware Tijd vandaag, zaterdag 3 juni 2017. Bij het ongeval in Commewijne overleden een man en een vrouw ter plekke na een frontale botsing tussen twee voertuigen op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Tamansari. 

De aanrijding deed zich iets na middernacht voor. De afdeling Public Relations van de politie bericht, dat de slachtoffers de 43-jarige automobilist Vidjai Tilakdharie en de 44-jarige Anita Calder zijn, die ter plaatse overleden. Mede-inzittende Cyriel K. (56) werd per ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Op de Fredericiweg in Nickerie heeft zich vanochtend rond vijf  uur een frontale botsing voorgedaan tussen een auto en een bromfiets. De bromfietser, Derwish Indraj (20), stierf ter plekke.

Regiocommandant Widjaikoemar Oedit van het Korps Politie Suriname bevestigt dat de bestuurder van het voertuig vermoedelijk de veroorzaker is. De vermoedelijk dronken automobilist was, kwam met zijn auto op de rijhelft van de bromfietser met de aanrijding als gevolg. De man die in het bezit is van een geldig rijbewijs is afgevoerd ter ontnuchtering en voorgeleiding.

0 comments:

Een reactie plaatsen

Voor de echte kunstliefhebber!

Voor de echte kunstliefhebber!