donderdag 15 juni 2017

Bromfietser (49) overlijdt na aanrijding met auto op Merveilleweg, Santo Boma

Soerdjpersad Tedjoe rijdt tegen linker zijspiegel auto, valt en overlijdt ter plaatse


De 49-jarige bromfietser Soerdjpersad Tedjoe is gisteren, na tegen een auto te zijn aangekomen op de Merveilleweg, overleden. Na de melding via de Centrale Meldkamer van een aanrijding tussen een auto en een bromfietser gingen agenten van Santo Boma naar de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het lichaam van de bromfietser op de linkerberm aangetroffen, zo meldt de politie vandaag, donderdag 15 juni 2017.

Volgens verklaring van de automobilist kwam hij vanuit een inrit achteruit de Merveilleweg op om een andere auto, die ook in de inrit stond, de gelegenheid te geven uit te rijden. Op dat moment zag hij de bromfietser, die over de Merveilleweg reed richting de Tampoeweg, aankomen. Hij bracht zijn voertuig tot stilstand en deed de waarschuwingslichten aan.

De bromfietser kwam tegen de linker zijspiegel van het voertuig aan en viel op de linkerberm. Hij liep snijwonden op aan zijn arm en hoofd. Bij aankomst van de ingeschakelde ambulance bleek Soerdjpersad te zijn overleden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De verkeersunit regio Midden van het Korps Politie Suriname is belast met het onderzoek.

0 comments:

Een reactie plaatsen