vrijdag 16 juni 2017

'Creepy' pop in Peru praat en beweegt door nadat de batterijen zijn verwijderd...

Duizenden hebben de beelden gezien sinds ze op YouTube werden gepost


Een video, gemaakt in de stad Cusco, Peru, baart het nodige opzien, omdat het een pop toont die praat en beweegt zelfs nadat de batterijen zijn verwijderd, zo bericht vandaag, 16 juni 2017, onder andere de Britse krant The Daily Star.

Op de beelden is te zien, dat een man voor de blondeharige pop, op een bank, staat en Spaans spreekt en opeens reageert de nachtmerrie creatie. Een ogenblik later pakt een vrouw de pop op en opent de batterijruimte en ontdekt dat die leeg is. Maar, de pop blijft haar hoofd bewegen en praten - voordat zij naar de camera draait en knipoogt.

Duizenden hebben de beelden gezien sinds het op YouTube werd gepost, waarna de clip is overgeslagen op social media en door kijkers al vergeleken wordt met de pop Chucky - de seriemoordenaar pop die in de Childrens Play horrorfilms is te zien.
Maar, sommige sceptici suggereren dat het allemaal maar drukte is om niets. 'Ze praat alleen als in haar handen wordt geknepen en ze heeft niets paranormaal gedaan', schrijft een kijker. 'Echt, er zijn idiote mensen die denken dat de pop bezeten is.'

Eerder dit jaar heeft de politie een huis in Peru geëvacueerd na beweringen van bevreesde bewoners dat hun huis door een poltergeist was bezeten.
(Red. De Surinaamse Krant/The Daily Star/Twitter)

0 comments:

Een reactie plaatsen