zaterdag 24 juni 2017

Curaçao op twee digitale billboards op Times Square in New York

Uniek partnerschap tussen CTB en ABC Network Curaçao wordt momenteel op twee digitale billboards op Times Square in New York weergegeven, een populair gebied dat dagelijks door ongeveer 330.000 mensen wordt bezocht, zo meldt de Curacao Tourist Board, CTB. 

De Curaçaocommercials draaien op de wolkenkrabber '1500 Broadway' en op het gigantische ABC Supersign, een elektronisch beeld op Times Square, dat dagelijkse wordt getoond op ABC's 'Good Morning America'. Dit werd mogelijk gemaakt door een uniek partnerschap tussen CTB en ABC Network.

'Door het opzetten van een promotiepartnerschap met zo'n televisienetwerk, kan Curaçao bewustmaking creëren op een breed spectrum aan platforms, terwijl een smalle doelgroep wordt behouden', aldus CTB, dat eraan toegevoegd dat er naast de reclameborden er ook een tv-campagne is in de lente en tijdens de zomer in New York, Miami en Chicago tijdens shows zoals Eyewitness News, Good Morning America, Live with Kelly.

Naast de tv-spots, zal Curaçao ook digitaal worden opgenomen op ABC.com, ABC On Demand Streaming-advertenties, en verschillende andere websites(Red. De Surinaamse Krant/Curaçao Chronicle/Antilliaans Dagblad)

0 comments:

Een reactie plaatsen