zaterdag 10 juni 2017

Dode en gewonde bij steekpartij in woning in Amsterdam-Zuidoost

Steekpartij bij een ruzie tussen vermoedelijk vier mannen tijdens feestje


Bij een steekpartij in een woning aan de Scherpenzeelstraat in Zuidoost zijn vanochtend, zaterdag 10 juni 2017, een dode en een gewonde gevallen. De politie heeft twee verdachten aangehouden, aldus de lokale zender AT5. 

De hulpdiensten werden rond zeven uur gealarmeerd vanwege een steekpartij bij een ruzie tussen vermoedelijk vier mannen. In de woning was een feestje gaande. Bij aankomst troffen agenten een gewonde man op straat aan. In een portiek boven de woning werd een zwaargewonde man aangetroffen. Hij is gereanimeerd, maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

In en rond de woning zijn twee mannen aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man uit Zwaag en een 24-jarige man uit Beverwijk. Zij zitten vast op het politiebureau.

De gewonde man, een 25-jarige Amstelvener, was aanspreekbaar en is overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft een deel van de straat afgezet voor onderzoek. Forensische opsporing doet in en rond de woning uitgebreid onderzoek. De recherche zoekt uit wat er precies is gebeurd.

(Bron: Red. De Surinaamse Krant/Google Earth)

0 comments:

Een reactie plaatsen