donderdag 15 juni 2017

Eis 18 jaar cel op Curaçao tegen pastor voor verkrachten tientallen vrouwen

Leider van de Rains of Blessingskerk verkrachtte vrouwen 'om de duivel uit te drijven'


Een pastor op Curaçao blijkt tientallen vrouwen te hebben verkracht 'om de duivel uit te drijven'. Zijn jongste slachtoffer was maar elf jaar oud. Tegen de 54-jarige leider van de Rains of Blessingskerk is gisteren voor de rechtbank in Curaçao achttien jaar cel geëist, schrijft de NOS, aldus De Telegraaf vandaag, donderdag 15 juni 2017.

De Blessingskerk heeft ook dependances in Tilburg, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Twee jaar geleden deed één meisje aangifte tegen Orlando B. (zie foto - Bron: Curaçao News Express/Facebook). Daarna stroomden nog eens 19 aangiftes binnen.

De 'kerkleider' zou in 2003 al zijn begonnen met het misbruik. De pastor verkrachtte de meisjes 'om de duivel uit hen te drijven', aldus het openbaar ministerie. Hij maakte ze bang door te zeggen dat ze bezeten waren van demonen die hij in hun lichaam had gestopt.

Volgens de omroep zou Orlando de demonen wakker maken als de vrouwen aangifte deden. Ook gebruikte hij veel geweld. Meisjes kwamen na de verkrachting bij terwijl ze onder het bloed zaten, zo bleek tijdens de zitting van de rechtbank. Eén meisje raakte vijf keer zwanger. Orlando betaalde de abortussen of de morning-afterpil.
Er zijn beelden opgedoken van de pastoor op Curaçao die ervan wordt verdacht tientallen vrouwen te hebben verkracht. Hij misbruikte de meisjes 'om de duivel uit hen te drijven'.

0 comments:

Een reactie plaatsen