maandag 26 juni 2017

Familie overvallen in het ressort Santo Dorp

Zoon en omstanders houden één van de drie overvallers aan

Hoofdbewoonster door overvaller mishandeld


Een familie is in de vroege ochtend van dinsdag 20 juni in haar woning overvallen in het ressort Santo Dorp. De politie van Santo dorp deed na de melding van de Centrale Meldkamer de plek aan voor onderzoek, zo bericht de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname pas zondag 25 juni 2017...

Daar aangekomen werden de slachtoffers en één van de verdachten aangetroffen. Volgens verklaring van de hoofdbewoonster lag iedereen in huis te slapen. Zij werd in haar slaap overvallen door drie gemaskerde en gewapende mannen. Onder bedreiging werd ze beroofd van een geldbedrag in Srd, gouden sieraden en twee mobiele telefoons.

Van één van de overvallers incasseerde zij klappen in haar gelaat en verloor drie tanden. Haar zoon schoot haar te hulp. Zij moest medisch worden behandeld. Haar dochter en kleindochter bleven ongedeerd.

Het gelukte twee  overvallers te vluchten. De derde verdachte, de 22-jarige E.A., werd door de zoon en omstanders aangehouden. A. liep door de worsteling tijdens zijn aanhouding letsels op en werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo Na medische behandeling is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Op A. werden aangetroffen en in beslag genomen drie paar slippers van het merk Adidas, een zwarte muts en een mobiele telefoon. Aan de opsporing van zijn kompanen wordt gewerkt.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

0 comments:

Een reactie plaatsen