zondag 25 juni 2017

Gedonder binnen Korps Politie Suriname gaat onverminderd voort....

Hoofd afdeling Voorlichting van Jeugdzaken overhoop met 'niet competente' medewerker


Er komt maar geen eind aan de perikelen binnen het Korps Politie Suriname. Naast het geschil tussen de Korpschef (kc) en het bestuur van de Surinaamse Politie Bond dat nog niet gesust is, vraagt het hoofd van de afdeling Voorlichting van Jeugdzaken, Milton Bisschop, aan de kc om hem te vervangen. Dit bericht zaterdag 24 juni 2017 de Ware Tijd te hebben vernomen 'uit betrouwbare bronnen'. 

Bisschop, die brigadier van politie is met een academische graad, heeft gevraagd om gemuteerd te worden naar een andere afdeling.

Hij is iets langer dan een half jaar hoofd voorlichter en is ook de initiatiefnemer van de landelijke 'meet the people campagne' waar op verschillende strategische plekken voorlichtingssessies voor jeugdigen worden gehouden.

De reden voor de mutatie is, dat de brigadier sinds zijn aanstelling overhoop ligt met een medewerker die naar verluidt niet competent is om te fungeren op de afdeling Voorlichting. 'De dagelijkse spanning die vaak uit de hand lopen en leugens op de werkvloer waren de druppel die de emmer deed overlopen', zegt de insider.

Zo werd gezegd, dat de medewerker die de spanning veroorzaakt, de handen boven het hoofd wordt gehouden, ondanks de leiding op de hoogte is dat deze voor een ongezonde situatie zorgt op de afdeling. De brigadier in kwestie houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar.

0 comments:

Een reactie plaatsen