vrijdag 9 juni 2017

General manager van Hector Henriquez B BV gearresteerd - Curaçao

Verdachte zou documenten hebben vervalst en voedselveiligheids- wetgeving overtreden 

 
De general manager van Hector Henriquez B BV is aangehouden op verdenking van het vervalsen van documenten en de schending van verschillende wetten met betrekking tot de voedselveiligheid. De verdachte wordt maandagochtend voorgeleid aan de rechter-commissaris en is in verzekering gesteld, aldus Paradise FM vandaag, vrijdag 9 juni 2017. 

De verdenking bestaat uit het vervalsen van documenten zoals etiketten, verpakkingen en meerdere oorsprongsdocumenten van verschillende soorten producten die geïmporteerd werden door Hector Henrizuez B BV.

De directeur was al eerder deze week gewaarschuwd na een controle van het multidisciplinaire team. Afgelopen dinsdag werd bij het bedrijf nog een illegale bakkerij opgerold die brood aan de gevangenis leverde.

Bij de controle van gisteren is gebleken, dat de etiketten van verschillende producten waarbij de houdbaarheidsdatum allang verstreken was waren vervalst. Meer dan 35.000 kilo vlees met een houdbaarheid tussen 2011 en 2013. Alles is in beslag genomen (zie foto - Bron: Yves Guillaume Cooper I/Facebook).
0 comments:

Een reactie plaatsen