vrijdag 16 juni 2017

Henry Seedorf niet langer waarnemend directeur Operationele Diensten bij Justitie en Politie

'Hij heeft er helemaal begrip hiervoor en er is dus niets aan de hand, denk ik'


Henry Seedorf, die per 1 juni benoemd was tot waarnemend directeur Operationele Diensten bij het ministerie van Justitie en Politie, moet een pas op de plaats maken. Starnieuws bericht vandaag, vrijdag 16 juni 2017, te hebben vernomen, dat er wrijving was ontstaan over bevoegdheden tussen de twee directoraten. 

Minister Ferdinand Welzijn, ad interim op Justitie en Politie, zegt dat Seedorf voorlopig geen activiteiten zal uitvoeren in zijn nieuwe functie. 'Hij blijft speciale opdrachten voor mij uitvoeren, maar niet in de functie als directeur Operationele Diensten. Hij heeft er helemaal begrip hiervoor en er is dus niets aan de hand, denk ik.'

Toenmalig minister Eugene van der San had aangegeven, dat per 1 juni de nieuwe organisatiestructuur in werking is getreden. Seedorf werd belast met de waarneming op het directoraat Operationele Diensten en Marianne Chin A Fat neemt de functie van directeur van het Directoraat Justitie waar. De botsing die ontstond ging om de competentie van de twee directoraten.

0 comments:

Een reactie plaatsen