maandag 26 juni 2017

Inaugurele vlucht Fly Allways Suriname - Curaçao

Fly Allways vliegt nu op zondag en woensdag tussen Suriname en Curaçao

(Bron foto: Antilliaans Dagblad)

Fly Allways vliegt sinds gisteren officieel twee keer per week - op zondag en woensdag - tussen Suriname en Curaçao. De inaugurele vlucht vond gisteren plaats, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, maandag 26 juni 2017. 

Bij aankomst van de eerste vlucht voerde minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling het woord, alsmede Masood Kazmi, chief commercial officer van Fly Allways, Peggy Croes, chief commercial officer van Curaçao Airport Partners en Miles Mercera, ceo van CHATA (Curaçao Hospitality & Tourism Association).

Martina uitte zijn tevredenheid met de nieuwe vlucht en gaf aan dat deze deels het gat opvult dat door Insel Air is achtergelaten. Volgens hem zijn de nieuwe vluchten niet alleen van belang voor het toerisme, maar bieden ze tegelijkertijd financieel-economische kansen voor beide landen.

Aan boord van de inaugurele vlucht waren verschillende media vertegenwoordigd, zowel uit Suriname als uit Curaçao. De vlucht werd uitgevoerd door een Fokker 70, die over een capaciteit van tachtig stoelen beschikt.

0 comments:

Een reactie plaatsen