woensdag 7 juni 2017

Politie Tilburg betrapt poepende bolletjesslikker in een hotel

Politie denkt een smokkelroute vanuit de Antillen te hebben opgerold


De politie in Tilburg heeft gisteren een 40-jarige bolletjesslikker aangehouden toen die in een hotel bezig was met het uitpoepen van bolletjes cocaïne. Ook drie andere Tilburgers zijn opgepakt. Met deze aanhoudingen denkt de politie een smokkelroute vanuit de Antillen te hebben opgerold, zo bericht de politie Tilburg vandaag, woensdag 7 juni 2017.

De politie kreeg de verdachten in het vizier na een tip over drugssmokkel vanuit de Nederlandse Antillen. De 40-jarige Tilburger werd dinsdag op heterdaad betrapt toen hij in het hotel bezig was de drugs uit zijn lichaam te krijgen.

Nadat politiemensen het hotel waren binnengevallen werd de man naar het ziekenhuis gebracht om de bolletjes met pure cocaïne onder medische begeleiding uit zijn lijf te werken. Volgens de politie gaat het om zeker 89 bolletjes cocaïne.

De drie andere opgepakte Tilburgers (39, 39 en 45 jaar)zaten te wachten op de drugs. Er zijn in diverse woningen waar de verdachten ingeschreven stonden of vaak verbleven invallen gedaan. Er zijn nog enkele tientallen grammen drugs gevonden, een geldbedrag en enkele plakken hash. Ook stonden er attributen die gebruikt worden om drugs te versnijden en te verdelen. Het team zet het onderzoek voort.

0 comments:

Een reactie plaatsen