woensdag 14 juni 2017

Politie wil identiteit dode man achterhalen

Man bewusteloos in Anton Dragtenweg gevonden en na enkele uren in AZP overleden


De politie van Geyersvlijt is op zoek naar informatie over een man die maandag in de Anton Dragtenweg, nabij de David Simonsstraat, bewusteloos werd aangetroffen. Omstanders verklaarden dat zij de man zagen lopen en dat hij kwam plotseling viel. Per ambulance werd de man, van wie de identiteit onbekend is, vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, waar hij na enige uren overleed, zo meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname vandaag, woensdag 14 juni 2017.

De man, van Creoolse afkomst, heeft een lengte van ongeveer 1.70 meter, zijn postuur is slank en de geschatte leeftijd is tussen de 30 en 40 jaar. Hij had slechts een zwarte boxershort aan. Er zijn geen documenten aangetroffen in de directe omgeving waar de man is aangetroffen.

De politie stelde een onderzoek in de buurt in, maar de man blijkt niet bekend te zijn in die omgeving.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit en nabestaanden van de man, deze door te geven aan de politie van Geyersvlijt op het telefoonnummer 453570, de Centrale Meldkamer 115 of via de gratis tip lijn 179.

0 comments:

Een reactie plaatsen