zaterdag 3 juni 2017

Premier Rhuggenaath wil nieuwe ministers Martina en Jesus-Leito spoedig bijpraten over verkoop Hotel Kura Hulanda, Curaçao

Rhuggenaath wil dat overdracht hotel zo spoedig mogelijk plaatsvindt


De gisteren aangetreden ministers Steven Martina van Economische Ontwikkeling en Zita Jesus-Leito van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, moeten zo snel mogelijk worden bijgepraat over de verkoop van Hotel Kura Hulanda aan de Colombiaanse zakenman Carlos Londoño. Dat heeft premier Eugene Rhuggenaath gezegd, aldus vandaag, zaterdag 3 juni 2017, Paradise FM.

Hij wil dat de overdracht zo spoedig mogelijk plaatsvindt. Rhuggenaath wijst er op dat in december vorig jaar een overeenkomst werd getekend tussen verkoper en koper. Dat was toen Rhuggenaath er zelf nog als minister van Economische Ontwikkeling bij betrokken was.

De overheid had daarna een belangrijke taak bij de verdere afwikkeling, vooral vanwege de uitstaande schulden van het hotel, maar sinds de regeringswisseling begin dit jaar is er niets ondernomen. Dat is des te zorgelijker, omdat nu ook het Plaza Hotel Curaςao & Casino de afgelopen week is gesloten en door de Girobank wordt geveild.

Daarbij zijn er ook geen toeristen in het Curaςao Marriott Beach Resort, omdat dat grootschalig wordt verbouwd.

0 comments:

Een reactie plaatsen