zaterdag 3 juni 2017

Vader doodgeschoten Sherlana Chatta ergert zich aan geruchten over zelfmoord

'Mijn dochter wist niet eens met jachtgeweer om te gaan, ik snap mensen niet die dit vertellen'


De vader van de achttienjarige Sherlana Chatta, die maandag bij een beroving aan de Kwikstraat in Paramaribo is doodgeschoten, ergert zich aan geruchten dat zijn dochter zelfmoord zou hebben gepleegd. Dat zou gebeurd zijn met zijn jachtgeweer. Hij vindt het vervelend om deze geruchten te moeten aanhoren in de gemoedstoestand waarin hij verkeert door het verlies van zijn dochter. 

'Ik ben vreselijk teleurgesteld om dit alles te moeten lezen zonder dat men mij dit zelf heeft gevraagd. Mijn dochter wist niet eens met een jachtgeweer om te gaan. Hoe zou er bovendien geld meegenomen zijn? Dat kan toch niet waar zijn. Ik snap mensen niet die dit vertellen', aldus de vader vandaag, zaterdag 3 juni 2017, in de Ware Tijd.

Hij ergert zich aan berichten over wat zich heeft afgespeeld in zijn woning terwijl de politie nog geen onderzoeksresultaten heeft vrijgegeven.

'Mensen blijven vragen aan mij of het waar is en ik beleef alles steeds opnieuw als ik het verhaal weer moet vertellen. Ik wil mijn dochter een rustige begrafenis geven en daarnaast wil ik weten wat zich precies heeft afgespeeld.'

De politie bevestigt dat het lichaam gisteren is vrijgegeven na lijkschouwing, maar toen de redactie van de Ware Tijd met de vader sprak was hij nog niet op de hoogte hiervan. 'Als ik iets vraag, zeggen ze dat ze nog bezig zijn met het onderzoek. Ik ben helemaal in de war door dit alles en wil dat dit iets rustiger verloopt.'

De politie belegt vandaag een persconferentie om de onderzoeksresultaten van deze berovingszaak en van de zaak in de Poseidonstraat bekend te maken.

1 comments:

  1. Wat zal dan de reden zijn van zelfmoord ? En als dat zo is fawaka nanga a moment of is dat vezonnnen .dus de vader zal het antwoord moeten geven .a to die e tongue.

    BeantwoordenVerwijderen