woensdag 14 juni 2017

Vragen Statenlid Walroud (PAR), Curaçao, over mogelijke afgifte bouwvergunning aan Pen Resort

'Betreft dezelfde ontwikkelaar die in oktober 2015 overging tot sloop beschermde monument Sebastopol'


Statenlid Stephen Walroud (PAR)(zie foto - Bron: Facebook) heeft schriftelijke vragen gesteld aan minister van Verkeer, Vervoer en Ruimte Planning (VVRP) Zita Jesus Leito (PAR) met betrekking tot de mogelijke afgifte van een bouwvergunning aan Pen Resort. Dit bericht het Antilliaans Dagblad vandaag, woensdag 14 juni 2017.

De mogelijke uitgifte van de vergunning haalt Walroud uit mediaverslagen naar aanleiding van het nog te realiseren resort.

'Het betreft dezelfde ontwikkelaar die in oktober 2015 overging tot de veel becommentarieerde sloop van het beschermde monument Sebastopol aan de Penstraat 16, hetgeen, op z’n zachtst gezegd, nog bij menig burger een ‘rare’ smaak in de mond geeft en vragen opwerpt als hoe en met wiens toestemming dit heeft kunnen gebeuren. Het is dan ook hoogst opmerkelijk dat terwijl deze vragen nog afdoende beantwoord dienen te worden aan de kant van de regering, dezelfde ontwikkelaar nu mogelijk een bouwvergunning heeft verkregen', aldus het Statenlid in de brief aan de minister.

0 comments:

Een reactie plaatsen