dinsdag 6 juni 2017

Vrouw in Jaggernath Lachmonstraat, Paramaribo, doodgereden door busje

Bestuurder rijdt na aanrijding door...


De Ware Tijd bericht op haar website, dat vanochtend, dinsdag 6 juni 2017, rond half vier een nog onbekende vrouw dodelijk is aangereden in de Jaggernath Lachmonstraat, Paramaribo, ter hoogte van de Primulastraat, door een busje. Het slachtoffer werd twintig meter over de weg geslingerd en overleed ter plaatse, aldus de Ware Tijd. De bestuurder is daarna doorgereden. 

Volgens ooggetuigen gaat het om een wit gelakt busje, dat richting de J.A. Pengelstraat reed. De bestuurder heeft zich nog niet gemeld bij de politie.

Een arts heeft de dood van de vrouw vastgesteld. Het ontzielde lichaam is afgevoerd en in beslag genomen voor onderzoek.

Het slachtoffer had een donkerkleurige jurk aan. Bruine slippers die vermoedelijk haar toebehoren zijn op de zuidelijke rijbaan aangetroffen. Volgens verkregen informatie -  meldt de afdeling Public Relations van de politie - hield deze vrouw zich op in de omgeving van Huize Albertine, nabij het wachthuisje.

Nabestaanden of zij die denken het slachtoffer te hebben gekend worden gevraagd zich in verbinding te stellen met de politie van Flora op de telefoonnummers 494900/530750 of 531170. 

De politie van Flora onderzoekt de zaak verder.

(Bron: Red. De Surinaamse Krant/Google Earth)

0 comments:

Een reactie plaatsen