vrijdag 28 juli 2017

Administratie toenmalige afdeling van Financiën Eilandgebied Curaçao nog steeds voor het grijpen

Rekken vol documenten die overduidelijk brandschade hebben opgelopen...


Het Antilliaans Dagblad meldt vandaag, vrijdag 28 juli 2017, dat in een vervallen pand tegenover het oude Bestuurscollege (BC) in de Concordiastraat nog steeds de oude administratie van de toenmalige afdeling van Financiën van het Eilandgebied Curaçao voor het grijpen ligt. 'We ruimen het op', liet minister Zita Jesus-Leito (PAR) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) gisteren weten.

Aan de straatkant van het vervallen pand is sinds kort een gat zo groot als een raam (zie foto - Bron: Antilliaans Dagblad). Wie een blik naar binnen werpt, ziet de rekken vol met documenten die overduidelijk brandschade hebben opgelopen.

Zo maar een greep in een stapel papier laat de loonbelastingkaart voor 1987 zien van een technisch opzichter en een hoofdcommies, beide ‘het gehele jaar in dienst’ van het Eiland Curaçao. Naam, identiteitsnummer, loon, alles is nog leesbaar.

VVRP-minister Jesus-Leito heeft gisterochtend direct poolshoogte genomen. 'We gaan er mee aan de slag.', laat zij ‘s middags weten.

0 comments:

Een reactie plaatsen