vrijdag 7 juli 2017

Alle KFC restaurants zijn gesloten na moord op medewerkster

Slachtoffer is de 55-jarige Majorie Willems


Alle KFC restaurants zijn vandaag, vrijdag 7 juli 2017, gesloten. Dit besluit is door de directie genomen na de moord op Majorie Willems (55) in de keuken van het fastfoodrestaurant aan de Wilhelminastraat in Paramaribo (zie foto - Bron: YouTube), aldus Starnieuws.

Personeelsleden reageren geschokt op het drama. 'Zij was een moederfiguur voor ons. Echt een voorbeeld', zeggen verschillende medewerkers.

Willems was vanaf het begin van de eerste zaak aan de Waterkant werkzaam bij het bedrijf. Zij heeft ruim twintig jaar bij KFC gewerkt.

Een personeelslid zag vanmorgen dat de deur van de keuken openstond en dat was vreemd, want die deur is doorgaans dicht. Op de vloer lag het slachtoffer badend in het bloed. Iemand heeft haar met een verstelbare sleutel, die op een speciale plek werd bewaard, op het hoofd geslagen.

Personeelsleden voelen zich getraumatiseerd door het gebeurde. Zij zoeken steun bij elkaar. Willems stond voor iedereen klaar. Zij was als eerste aan het werk en ving iedereen op. Zij was een centrale persoon in het bedrijf. 'Wij weten niet hoe wij dit zware verlies moeten verwerken',  zegt een medewerker. Afgewacht wordt hoe zaken verder aangepakt zullen worden. De veiligheid moet opgevoerd worden, vinden verschillende medewerkers.

0 comments:

Een reactie plaatsen