zondag 30 juli 2017

Automobiliste uit haar auto in kanaal bij Wageningen gered door weggebruiker

Man slaagt erin vrouw uit haar auto te trekken en naar de wal te brengen 


Starnieuws schrijft zaterdag 29 juli 2017, dat Rachel Stakel haar leven te danken heeft aan Fizaad Akbarkhan. De auto van Stakel was in het kanaal in de omgeving van Wageningen geraakt en het lukte haar niet om op eigen kracht uit de auto te komen. 

Stakel vertelt, dat ze op gegeven moment een slok water uit een fles zou drinken, toen ze merkte dat ze bijna op de berm was langs de weg was beland. Ze probeerde de auto weer op de weg te krijgen, maar die begon te slingeren en belandde in het kanaal.

Ze probeerde de voorruit kapot te slaan, maar dat lukte niet. 'Het lijkt echt erop dat de Heer die meneer had gestuurd om hulp te bieden. Er was niemand op de weg. Niemand heeft dit zien gebeuren.'

Akbarkhan reed omstreeks half zeven vrijdagavond richting Paramaribo toen hij de Toyota Fielder met lichten aan in het kanaal zag. Hij reed snel naar de plaats, aarzelde geen moment en sprong in het water om te kijken of er inzittenden in het voertuig waren. Hij vertelt, dat hij op een gegeven moment slagen hoorde op de voorruit, waarop hij probeerde de voordeur van het voertuig te openen. Toen dat niet lukte, heeft hij het achterportier opengedaan en zag toen een vrouw die alleen in het voertuig zat.

Het lukte hem haar uit het voertuig te trekken en naar de oever te brengen. Hij vermoedt. dat Stakel de controle over de besturing heeft verloren nabij de verzakking in de weg.

0 comments:

Een reactie plaatsen