zondag 9 juli 2017

Band Maggie & the JAR vraagt op Museumplein Amsterdam aandacht voor misdaden president Maduro

Nummer 'Resurrection' eerbetoon aan de gevallen slachtoffers in VenezuelaZangeres Margreet de Bruin uit Sint Maartensdijk vraagt zondag 9 juli 2017 op het Museumplein in Amsterdam aandacht voor de misdaden van de Venezolaanse president Maduro tegen zijn eigen bevolking. Margreet heeft samen met haar band Maggie & the JAR een nummer geschreven, genaamd 'Resurrection', als eerbetoon aan de gevallen slachtoffers in Venezuela. Dit meldt de nieuwswebsite Internetbode.

Het nummer kan op veel steun rekenen vanuit Venezuela en velen kranten hebben al aandacht besteed aan de Amsterdamse rockband.


Leadzangeres Margreet de Bruin vindt het onbegrijpelijk dat internationale organisaties zo weinig aandacht besteden aan de crisis in Venezuela. 'We mogen onze ogen niet sluiten voor de misdaden van Maduro. Van democratie is geen sprake meer, corruptie en geweld overheersen het land, er kan nog ingegrepen worden! Met onze clip vragen wij om meer aandacht voor de Venezolanen in nood, en roepen mensenrechten organisaties, de UN en de VN op om in actie te komen.'

Op het Museumplein werden daarom handtekeningen ingezameld die nodig zijn om de gedocumenteerde bewijzen van criminele activiteiten van Maduro in te dienen bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag.

0 comments:

Een reactie plaatsen