zondag 16 juli 2017

BID Team op J.A. Pengelluchthaven betrapt smokkelaarster cocaïne op bijzondere wijze

Vrouw (40) kan vier cocaïnebollen in vagina niet binnen houden


Het BID Team (Bestrijding Internationale Drugshandel) van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen dinsdag de 40-jarige S.H. aangehouden op de Johan Adolf Pengelluchthaven, omdat ze trachtte vier cocaïnebollen, verstopt in haar vagina, het land uit te smokkelen. Dit meldt de politie vandaag, zondag 16 juli 2017, pas.... 

De vrouw stond op het punt naar het buitenland te vertrekken, maar door haar verdacht gedrag, werd zij opgemerkt. Het bleek al gauw, dat zij niet naar het toilet durfde te gaan, maar ging toch op een bepaald moment.

Bij controle van het toilet na haar bezoek, werden er bloedsporen aangetroffen. De vrouw werd hierop aangehouden en onderworpen aan visitatie. Ze viel door de mand, toen bleek dat zij uit haar vagina één cocaïnebol van ongeveer 318 gram en drie cocaïnebollen van elk 28 gram (zie foto - Bron: Korps Politie Suriname) moest verwijderen, omdat die niet langer binnen konden blijven.

De vrouw werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Samen met de drugs werd zij overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname.

0 comments:

Een reactie plaatsen