woensdag 26 juli 2017

Directeur Heja’s Sleepbedrijf zegt te worden benadeeld door toedoen oppositie-Assembleelid en politie

Sleepbedrijf sleept auto politica weg die vervolgens dreigt met actie tegen bedrijf

Heja’s Sleepbedrijf krijgt geen opdrachten meer van de politie


Humphrey Fuljhari, directeur-eigenaar van Heja’s Sleepbedrijf (zie fotto - Bron: Facebook), is ervan overtuigd dat zijn onderneming door toedoen van een parlementariër van de oppositie geen opdrachten meer krijgt van de politie. Hij zou de ‘fout’ hebben gemaakt om haar auto, die verkeerd geparkeerd stond in de buurt van hotel Torarica, weg te slepen, zo bericht de Ware Tijd vandaag, woensdag 26 juli 2017. (die overigens de achternaam van betrokkene in haar artikel consequent verkeerd schrijft - 'Fuljadi')

'Maar, wij hebben dat niet uit onszelf gedaan. De politie heeft ons ingeschakeld omdat de parlementariër verkeerd stond geparkeerd, nota bene vlak onder een bord met parkeerverbod. Daar hebben wij fotobewijs van. Daarnaast hadden wij geen idee om te weten om wiens auto het ging, we hebben gewoon de opdracht van de politie uitgevoerd. Pas toen ze bij ons kwam, had ik door om wiens auto het ging. Ze dreigde om onze onderneming te laten verwijderen van de lijst van sleepbedrijven die beurtelings gebeld worden om auto's te verwijderen. En nu worden wij niet meer door de politie gebeld.'

De Ware Tijd heeft contact gezocht met de bewuste volksvertegenwoordigster, maar die was niet in de gelegenheid om in te gaan op de aantijgingen.

De leidinggevende van de Meldkamer wil volgens de ondernemer niet bevestigen of de parlementariër achter het besluit staat om zijn bedrijf van de lijst te verwijderen.

'Er werden twee drogredenen aangehaald, waaronder een klacht van iemand over beschadiging van zijn voertuig. Maar, dat probleem heb ik opgelost. Ik ben gevraagd om een brief naar de Meldkamer te schrijven om mijn verontschuldigingen aan te bieden, maar die vernedering ga ik niet accepteren.'

0 comments:

Een reactie plaatsen