woensdag 26 juli 2017

Drie jaar cel voor man die zijn 3-jarig dochtertje seksueel heeft misbruikt...

Slachtoffertje is nu getraumatiseerd en angstig - Vader heeft steevast volgehouden onschuldig te zijn


R.T. is gisteren door de rechter veroordeeld tot drie jaar cel voor seksueel misbruik van zijn toen driejarige dochtertje. De straf is gelijk aan de eis van de Officier van Justitie, aldus de Ware Tijd van vandaag, woensdag 26 juli 2017.

De rechter rekent de dader het misbruik extra aan, omdat van een vader wordt verwacht dat hij zijn kind beschermt. Het slachtoffertje is nu getraumatiseerd en angstig.

Bij de politie heeft het meisje op drie verschillende momenten verklaard, dat haar vader de dader is. De rechter twijfelt niet aan haar verklaringen. Ook een broer van haar vader heeft hem als dader aangewezen. Toch blijft de man ontkennen; hij heeft nooit verontschuldigingen aangeboden voor zijn daad. Dat betreurt de rechter.

De moeder vertelde, dat T. het meisje en haar broer op 30 juni 2016 had opgehaald, om hen vier uren later terug te brengen. 's Avonds huilde het kind over pijn aan haar geslachtsdeel. De moeder bracht haar twee dagen later naar de dokter, die seksueel misbruik constateerde. De moeder zegt, dat het kind bang is. Ze gaat naar school, maar durft zich niet uit te kleden als haar moeder er niet bij is.

Door het vergrijp van de man, die kostwinner was, verkeert het gezin nu in een financieel moeilijke positie.

0 comments:

Een reactie plaatsen