vrijdag 21 juli 2017

Ex-korpschef Carlo Hunsel leidt Ondersteuningsteam Korps Politie Suriname

Hoofdcommissaris Antonio Chin voert bevel over het Korps Politie Suriname


Ex-korpschef Carlo Hunsel is belast met de leiding van het Ondersteuningsteam Korps Politie Suriname (KPS). Dit team is donderdag ingesteld door waarnemend minister Ferdinand Welzijn van Justitie en Politie. De overige leden zijn Carlos Lie Foe Sjoe, Lucretia Redan en Georgine Acton. Dit meldt vrijdag 21 juli 2017 Starnieuws.

Hoofdcommissaris Antonio Chin voert het bevel van het Korps Politie Suriname. Tijdens zijn afwezigheid zal commissaris Guno Roosenhoff belast zijn met de waarneming.

Het initiatief voor dit team is genomen na het afscheid van korpschef Agnes Daniël. Om de gang van zaken binnen het korps geordend te laten lopen, is het Ondersteuningsteam in het leven geroepen. Dit team is voor een jaar ingesteld. Het Ondersteuningsteam heeft onder meer tot taak het bijstaan van de huidige leiding van het KPS over allerhande vraagstukken over de gewapende macht.

Er moet een gezonde en productieve arbeidsorganisatie in het belang van Suriname worden bereikt. Welzijn heeft de Surinaamse Politiebond geïnformeerd over het Ondersteuningsteam. De bewindsman spreekt de hoop uit, dat de gestelde doelen binnen de vastgestelde tijd zullen worden afgerond.

0 comments:

Een reactie plaatsen