woensdag 5 juli 2017

John Muntslag nieuwe directeur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB)

Nieuwe directeur jarenlang lid van het Tuchtcollege van de SVB 


De Ware Tijd meldt vandaag, woensdag 5 juli 2017, dat John Muntslag (zie foto - Bron: Muntslag/dWT) maandag is aangetreden als directeur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Hij vult de functie in die enige tijd vacant was nadat zijn voorganger Arnold Bilkerdijk op een zijspoor was gezet. 

Met de aanstelling van Muntslag is haast gemaakt, omdat hij zich moet toeleggen op lopende zaken die zich opstapelden doordat er geen directeur was. Deze situatie kon volgens het bondsbestuur niet voortduren.

'Ik zit al jaren in het systeem van de SVB en toen het sollicitatiebericht de deur uit ging, reflecteerde ik voor deze functie', zegt Muntslag vandaag in het Dagblad Suriname.

Muntslag was tot voor kort ook voorzitter van het SVB jeugdtuchtcollege en tuchtcollege van de lidbonden; ook is hij ondervoorzitter van het SVB tuchtcollege bij de senioren. 'Deze functies heb ik terstond opgegeven, omdat ze niet verenigbaar zijn met die van directeur', zegt hij.

Hij moet zich sterk maken voor coördinatie van de nieuwbouwprojecten bij Owru Cul en het Franklin Essed Stadion. Volledige operationalisering en beheer kunnen nog niet worden gerealiseerd.

Muntslag heeft ook de opdracht meegekregen om de rechtspositie van het personeel te regelen. Op zijn bord liggen verder monitoring en verslaglegging van de beleidsactiviteiten, zoals beschreven in het beleidsplan van de SVB.

0 comments:

Een reactie plaatsen