woensdag 26 juli 2017

Maandelijkse afdrachten Centrale Markt aan Commissariaat Paramaribo Noord-Oost fors gestegen

Maandelijkse afdrachten nu tussen de Srd 80.000 en Srd 90.000 en niet meer rond Srd 8.000...


De maandelijkse inkomsten van de Centrale Markt zijn aanzienlijk toegenomen, zelfs zonder dat de recente verhoging van de standgelden is bijgeteld. Waar het geld al die tijd naar toe verdwenen is, is onduidelijk, maar met de komst van marktmeester John Lecton lijkt dit raadsel te zijn opgelost, aldus de Ware Tijd vandaag, woensdag 26 juli 2017.

Vernomen wordt dat de maandelijkse afdrachten plots een stijging van tussen de 1.500 en 1.600 procent vertonen. Voorgaande marktmeesters hebben maandelijks bedragen van rond de Srd 8.000 afgedragen.

Met het aantreden van Lecton lijken de werkelijke inkomsten boven water te komen. Vernomen wordt, dat de maandelijkse afdrachten van de markt aan het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost nu tussen de Srd 80.000 en Srd 90.000 bedragen. Lecton wil desgevraagd hierop niet ingaan. Hij zegt dat het niet erop moet lijken alsof hij zijn voorgangers aan het bespreken is.

Zijn streven is dat de markt binnen zes tot zeven maanden zichzelf moet bedruipen. Hij zegt dat vanaf dan geen cent meer van de overheid er in gestopt moet worden. De markt krijgt een facelift. De verfraaiing van de voorgevel zal door de Surinaamse brouwerij worden bekostigd. Ook de binnenzijde zal worden geschilderd.
De huidige verlichting van tl-buizen zal vervangen worden door spaarlampen die door de EBS zijn geschonken. Door deze 'ingreep' zal bespaard kunnen worden op de maandelijkse energierekening van Srd 75.000.

0 comments:

Een reactie plaatsen