maandag 10 juli 2017

Vrouwelijke collega (22) bekent moord op 55-jarige Marjorie Willems bij KFC

Motief voor moord nog niet bekend


Het Korps Politie bericht vanmiddag, maandag 10 juli 2017, dat de afdeling Kapitale Delicten de 22-jarige C.R. gisteravond tegen middernacht heeft aangehouden, als verdachte van het op vrijdag op brute wijze van het leven beroven van de 55-jarige Marjorie Willems in de KFC te Paramaribo-Noord.

De politie van regio Paramaribo deed de plaats van het delict aan na een melding te hebben gekregen van het misdrijf. Het verdere onderzoek werd meteen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het voorlopige onderzoek wees uit, dat Willems, die een leidinggevende functie bekleedde, op 6 juli vroeg aan het werk verscheen. Korte tijd later werd zij badend in haar bloed aangetroffen. 

R. is tijdens het onderzoek in beeld gebracht, opgespoord en aangehouden. In eerste instantie ontkende zij enige betrokkenheid te hebben in de levensberovingszaak van Marjorie. De feiten en omstandigheden wezen echter het tegendeel uit. Na heel wat omwegen tijdens haar verhoren kwam R. uiteindelijk tot een bekentenis.

Waarom ze haar collega heeft vermoord vermeldt het politiebericht niet en waardoor ze als verdachte in beeld verscheen wordt ook niet vermeld.

Ze is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

(Red. De Surinaamse Krant)

0 comments:

Een reactie plaatsen