donderdag 6 juli 2017

Weg naar Apoera tijdelijk afgesloten

Nabij de Mazoniabrug worden herstelwerkzaamheden verricht Geen enkel voertuig mag morgenavond vanaf zes uur tot en met zaterdagavond zes uur rijden over de weg nabij de Mazoniabrug, omdat er herstelwerkzaamheden verricht zullen worden. Er is afkalving geconstateerd bij de brug. Dat staat in een bekendmaking van het districtscommissariaat van Kabalebo (zie hierboven), schrijft de Ware Tijd vandaag, donderdag 6 juli 2017. 

De brug was in mei gesloten voor verkeer boven de vier ton, omdat herstelwerkzaamheden werden uitgevoerd. Slechts personenauto's mochten er op bepaalde tijden over. Eerder heeft de overheid ook de Tibitibrug aangepakt die op het punt van instorten stond.

Districtscommissaris Theresa Cirino van Kabalebo heeft ingaande 23 juni het weggedeelte vanaf de brug bij de Nickerierivier tot aan de Haven van Apoera gesloten voor verkeer met een asdruk boven de vijf ton. Deze wegstrekking verkeert in zeer slechte staat wegens de zware regens en de grote trucks die er rijden. Hierdoor is de kans groot dat de gemeenschap van Kabalebo geïsoleerd raakt. Door de slechte staat is de kans op ongevallen groot. De weg blijft afgesloten totdat ze hersteld zal zijn. Slechts in bijzondere gevallen zal de districtscommissaris ontheffing verlenen.

Ze heeft het besluit genomen om de eerstgenoemde wegstrekking te sluiten na een onderhoud met de bedrijven in het gebied, de politie en de afdeling van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie te Apoera.

0 comments:

Een reactie plaatsen