zondag 16 juli 2017

Zanger Brace beschuldigd van oplichting

Trafassi en DJ Maurice beweren geld tegoed te hebben van boekingskantoor van Brace


Het boekingskantoor van Brace zou geboekte artiesten niet uitbetalen, waarbij het gaat om bedragen van duizenden euro’s. Artiesten DJ Maurice en Trafassi beweren nog geen geld te hebben ontvangen van het boekingskantoor van Brace. Dit meldt Shownieuws van de zender SBS gisteren, zo schrijft vandaag, 15 juli 2017 De Telegraaf.

'Ik heb opgetreden en heb een act geboekt op het feest waarvan de Groot en Brace de artiesten zouden regelen en dat is nog steeds niet betaald. Dat is toch een bedrag van een kleine 3.500 euro' , aldus DJ Maurice. 'Het is nu twee weken na het evenement en in principe had het twee weken van tevoren betaald moeten zijn. Ik heb nu na een maand nog niet echt iets te horen gekregen.' 


Brace laat in een reactie aan het entertainmentprogramma weten, zich niet bezig te houden met de betalingen van het boekingskantoor, hoewel hij de eigenaar daarvan is. 'Ik heb bij de leidinggevende om opheldering gevraagd en betaalbewijzen onder ogen gekregen waaruit bleek, dat alles betaald is. Om het snel op te lossen is er door degene die de leiding heeft over het boekingskantoor vanaf vakantiebestemming Dubai besloten het bedrag over te maken. Dat dit langer zou duren is niet voorzien.' 

De dj laat echter weten nog geen geld te hebben ontvangen en overweegt gerechtelijke stappen als het niet binnen een week in orde is.

* In januari 2010 werd Brace gearresteerd in verband met een onderzoek naar een ontvoering. Zijn management erkende, dat de zanger bij de ontvoering aanwezig was, maar ontkende dat hij betrokken zou zijn bij het misdrijf. Op 29 april 2010 werd hij voor zijn betrokkenheid bij de gewapende ontvoering in hoger beroep veroordeeld tot zestien maanden gevangenisstraf, waarvan vier maanden voorwaardelijk. Op 7 januari 2011 werd bekend, dat Brace wegens goed gedrag eerder was vrijgelaten.

0 comments:

Een reactie plaatsen