maandag 31 juli 2017

Zo'n 200 Nederlanders zitten al drie dagen vast in Suriname

'Nederlanders hebben op bankjes in de stad moeten slapen'


Zo'n 200 Nederlanders zitten al drie dagen vast in Suriname. Hun vlucht terug naar Schiphol werd vrijdag op het laatste moment geannuleerd. En pas op de vlucht van komende nacht is er weer plaats voor hen, zo bericht RTL Nieuws vandaag, maandag 31 juli 2017.

Surinam Airways (SLM, Surinaamse Luchtvaart Maatschappij) heeft laten weten, dat de vlucht van vrijdag aan de grond is blijven staan vanwege een technische probleem. De maatschappij vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Paramaribo, maar op de vluchten van zaterdag en zondag was geen plaats voor de gestrande reizigers.  

Het lukte de maatschappij ook niet om een vervangend toestel te regelen. 'Grote delen van de wereld zitten op dit moment midden in het vakantieseizoen, waardoor het ons tot onze spijt niet gelukt is een machine in te kunnen huren', meldt de maatschappij in een verklaring.


Een van de gestrande reizigers laat aan RTL Nieuws weten dat de maatschappij niets aan de reizigers heeft laten weten en ook geen accommodatie voor de nacht heeft geregeld. 'Nederlanders hebben op bankjes in de stad moeten slapen.'

(Red. De Surinaamse Krant/RTL Nieuws)

0 comments:

Een reactie plaatsen