woensdag 30 augustus 2017

3-Jarige peuter door vader thuis met kracht op de vloer gesmeten

Jongetje in bewusteloze toestand opgenomen in AZP

Vader boos, omdat zoontje niet weet waar zijn bewijs van goed gedrag is.....


De 3-jarige Shantat D. is donderdagavond 24 augustus in bewusteloze toestand door een familielid naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, gebracht. De politie van Santo Dorp werd door medewerkers van de SEH ingeschakeld, zo bericht het Korps Politie Suriname gisteren pas, dinsdag 29 augustus 2017.

Volgens verklaring van de grootmoeder raakte de jongen bewusteloos, nadat hij door zijn vader was mishandeld. Ze verklaarde, dat de vader op zoek was naar zijn bewijs van goed gedrag. Omdat hij deze niet kon vinden, vermoedde hij dat Shantat meer hiervan moest afweten. Hij vroeg zijn zoontje waar hij het document had gezet. Het jongetje kon hierop geen antwoord geven, waarop de vader boos werd. 

Hij vader tilde Shantat op en smeet hem met kracht op de vloer. Het jongetje raakte bewusteloos. De man koos na zijn daad het hazenpad. 

Shantat is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Ziekenhuis. Hij is onder behandeling van de neurochirurg en de kinderarts. 

Aan de aanhouding van de vader wordt gewerkt. De politie van Santo Dorp is belast met deze zaak.

0 comments:

Een reactie plaatsen