donderdag 10 augustus 2017

Beveiliger in Atlantico, Colombia, schiet echtgenote en geliefde, dood in bed

Juan Carlos Garcia (42) betrapt echtgenote en vriend op heterdaad


Een echtgenoot in Colombia is voor moord aangeklaagd nadat hij zijn naakte vrouw en haar geliefde doodgeschoten heeft toen hij de twee in  bed betrapte. Juan Carlos Garcia, 42, zou de moord op Sandra Castellanos (39) en haar vriend Noe Gomez (35) in hun huis in Atlantico, hebben bekend, zo berichten diverse internationale media donderdag 10 augustus 2017. 

De beveiligingsmedewerker vermoedde, dat zijn vrouw een affaire had terwijl hij nachtdiensten draaide en bberraamde een val om haar 'met haar handen in het  deeg te vangen', aldus de politie. De drie kinderen van het koppel sliepen in het huis toen Garcia naar verluidt een pistool op het echtpaar richtte rond negen uur vrijdagavond 4 augustus en schoot.

De beveiligingsmedewerker was getipt over de affaire van zijn vrouw door buren en deed alsof hij naar het werk ging, zodat hij Castellanos en Gomez in de daad kon betrappen.

Garcia was bij een vriend thuis en belde omstreeks negen uur 's avonds Castellanos om te informeren naar de kinderen om vervolgens naar huis te gaan, de geliefden op heterdaad betrappend.

Hij werd later gearresteerd voor wat de politie een 'gruwelijke misdaad van passie' noemde. Maar, hoewel de politie zegt dat de man zichzelf heeft aangegeven en de moorden heeft bekend, heeft hij geen berouw getoond.

Hij zou tegen agenten hebben gezegd: 'Zij was ontrouw en heeft mijn eer als een man aangetast. Alles wat ik deed, was de vrouw verwijderen die mijn leven in deze wereld vernietigde.'

Een politieverslag: 'Om vijf minuten over negen 's avonds belde Juan Carlos Garcia zijn vrouw om te vragen naar zijn drie kinderen, ze beantwoordde de oproep en vertelde hem dat ze naar bed waren gegaan, omdat ze vroeg naar school moesten vertrekken.'

De verdachte Juan Carlos Garcia vond zijn vrouw de liefde bedrijven met haar liefde. De man was vol woede en vermoordde hen beide. 'Hij gaf zichzelf aan bij de politie en zei dat hij geen spijt had van wat hij had gedaan.'

De politie zei, dat de drie kinderen hun moeders begrafenis zouden bijwonen en door familieleden worden verzorgd.

(De Surinaamse Krant/debate.com.mx/The Sun)

0 comments:

Een reactie plaatsen