maandag 28 augustus 2017

Bouterse heeft ontmoeting met Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken

Jorge Arreaza: 'President Bouterse gaf zijn steun aan de mensen en de regering van Venezuela'


President Desi Bouterse heeft gisteren een onderhoud gehad met de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken, Jorge Arreaza. Dit meldt de bewindsman op zijn officiële Twitter-account. Voordat Bouterse naar Cuba ging, is hij eerst naar Venezuela gegaan. Dit is niet bekendgemaakt, aldus vandaag, zondag 28 augustus 2017, Starnieuws.De president en de Venezolaanse minister hebben een bespreking gehad over de bilaterale samenwerking. De ontmoeting vond plaats op de internationale luchthaven Simón Bolívar, in Maiquetía.

'We hebben een goede werkvergadering over onze bilaterale samenwerking gehad. President Bouterse gaf zijn steun aan de mensen en de regering van Venezuela', meldt de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken.

In de delegatie van de president reist ook mee minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. De president heeft een toestel van Fly All Ways gecharterd voor zijn reis naar Cuba. Hij zal daar een algehele medische controle ondergaan en koppelt ook een week vakantie ertegenaan. Zijn familie is ook met hem meegereisd.

0 comments:

Een reactie plaatsen