maandag 28 augustus 2017

Braziliaanse bruid geeft borstvoeding tijdens jawoord

'Bruid heeft zo op prachtige manier aangetoond dat borstvoeding op ieder moment gegeven kan worden'


Het AD bericht zondag 27 augustus 2017, dat de 24-jarige Danielly Katsue uit Cuiabá, Brazilië, vorige week borstvoeding aan zoontje Kaua gaf toen ze in het huwelijk trad met echtgenoot Kale Rios (26). 

'De bruid heeft zo op een prachtige manier aangetoond dat borstvoeding op ieder moment en op iedere plaats gegeven kan worden', aldus fotografe Monica Carvalho, die de beelden op Instagram postte. Daar kregen de foto's veel positieve reacties.

'Ik was wat bezorgd om de reacties, maar daarna was ik ervan overtuigd dat mensen de beelden net zo mooi zouden vinden als ik', vertelde Carvalho aan de Britse Daily Mail. En gelijk kreeg ze.


De respons was overweldigend. 'Heel wat mensen lieten weten dat de kiekjes hen hadden ontroerd', zei Carvalho. 'Wat een geweldige foto, dit beeld straalt zo veel liefde uit', klonk het onder meer. 'Dit is de perfecte bruid', schreef een ander.Toch reageerde niet iedereen lovend. Sommigen beschuldigden de bruid ervan aandacht te zoeken en anderen vonden het tafereel ongepast. De fotografe onthoudt vooral de vele positieve reacties die de foto's hebben losgemaakt. Volgens haar tonen de beelden aan dat 'vrouwen erop kunnen vertrouwen dat ze hun baby's mogen voeden op welke plaats en tijdstip dan ook, onafhankelijk van wie toekijkt'.


0 comments:

Een reactie plaatsen