zaterdag 26 augustus 2017

Definitieve surseance van betaling verleend aan Insel Air International bv, Curaçao

Surseance is met een jaar verlengd tot en met 31 augustus 2018


Insel Air International bv is definitieve surseance van betaling verleend. Dat wil zeggen, de surseance is met een jaar verlengd tot en met 31 augustus 2018. Niet één schuldeiser stemde gistermiddag tegen tijdens de drukbezochte crediteurenvergadering in de grote zaal van het gerechtsgebouw aan het Wilhelminaplein, zo bericht vandaag, zaterdag 26 augustus 2017, het Antilliaans Dagblad.

Door de grotere drukte dan kennelijk verwacht duurde het enige tijd voordat iedereen door het veiligheidspoortje was en de zitting, bijna een uur later dan gepland, kon beginnen. Rechter(- commissaris) Pieter de Kort verzocht het management een presentatie te geven en ook de in maart dit jaar door het gerecht aangestelde bewindvoerder om zijn advies uit te brengen.

'Onze toekomst is in jullie handen', aldus Gilles Filiatreault, begin dit jaar als interimexecutive chairman aangesteld door de overheid, die Insel een noodkrediet heeft verstrekt van 33,1 miljoen gulden. 'We weten dat er belangstelling is van een strategische partner maar formeel zijn wij daarvan niet op de hoogte.' 


0 comments:

Een reactie plaatsen