zaterdag 19 augustus 2017

Derde slachtoffer ongeluk met een door politie achtervolgde SUV op Curaçao overleden

Zes van de doden en gewonden zouden Venezolanen zijn, twee van Dominicaanse afkomst


Een derde slachtoffer van het ongeluk met een SUV op de Kaminda Mitologia, achtervolgd door de politie, is gisterenavond tegen middernacht overleden in het ziekenhuis. Dat heeft de politie bekendgemaakt, aldus Paradise FM vandaag, zaterdag 19 augustus 2017. Het gaat om een Venezolaanse man. 

Bij de botsing op een tuinmuur, na de achtervolging door de politie gistermorgen vroeg, overleden ter plaatse al een man en een vrouw.

Iets na twee uur had de politie de melding van de Kustwacht gekregen dat een verdachte boot was gesignaleerd bij de Sint Jorisbaai die mensen zou hebben afgezet. Onderweg daarheen kwam een patrouille een zwarte Honda tegen die met hoge snelheid in de tegenovergestelde richting reed.

Bij de achtervolging door meerdere eenheden werd door de politie gericht op de auto geschoten.

Eén van de acht inzittenden bleek later te zijn getroffen in zijn keel, vermoedelijk door een politiekogel. Of hij degene is die gisteravond is overleden is niet bekend.

In de gecrashte SUV werden twintig vuurwapens gevonden met munitie. Ook was onderweg een plastic zak met 19 pakken marihuana uit de auto gegooid.

Zes van de doden en gewonden zouden Venezolanen zijn, twee van Dominicaanse afkomst. Drie van de acht zijn vrouwen. Twee van de acht wonen op het eiland.

0 comments:

Een reactie plaatsen