maandag 28 augustus 2017

Fly All Ways werkt samen met Venezolaanse Turpial Airlines

Fly Allways begint dit jaar met vluchten naar Venezuela 


Luchtvaartmaatschappij Fly All Ways en Turpial Airlines uit Venezuela hebben gisteren een eerste gezamenlijke vlucht uitgevoerd op het traject Paramaribo-Curaçao-Valencia visa versa. Beide maatschappijen zullen nu wederzijds vluchten voor elkaar uitvoeren, alsook uitwisselen van kennis en personeel en andere luchtvaart gerelateerde zaken, in wederzijds voordeel of als assistentie, aldus Fly All Ways vandaag, maandag 28 augustus 2017.

Leidinggevenden van beide maatschappijen hebben gisteren een onderhoud gehad op de Johan Adolf Pengel Luchthaven, na aankomst uit Curaçao. 

De vlucht is goed verlopen en de passagiers zijn tevreden, gelet op de positieve reacties en berichten, zegt de luchtvaartmaatschappij. 

Fly Allways begint dit jaar nog met vluchten naar Venezuela en over een maand zal samen met Turpial worden gestart met vluchten tussen Suriname en Cuba visa versa. Er zal gestart worden met vier vluchten per week, waarvan twee naar de hoofdstad van Cuba, Havana, en twee vluchten naar Santiago de Cuba, het Caribische deel van Cuba in het oosten van het land. 

Turpial wordt gezien als een enorme hulp voor Fly All Ways bij het verwezenlijken van haar plannen, om nieuwe bestemmingen tot bloei te brengen in de regio. Kort na haar oprichting vorig jaar, bleek al dat de vraag vanuit het reizende publiek de verwachtingen overtrof. Daarom werd uitgekeken naar een partner welke nu gevonden is in Turpial. De vloot van deze vliegmaatschappij bestaat uit drie Boeings 737-400. Deze kunnen aanzienlijk meer passagiers tegelijkertijd transporteren, waarbij ook nog de kosten voor de klanten omlaag gaan, benadrukt Fly All Ways.

0 comments:

Een reactie plaatsen