woensdag 23 augustus 2017

Gajadien (VHP) weerspreekt bewering minister Miranda over hoogte vergoeding

Misiekaba, fractieleider NDP: 'De minister had geen valutasoort genoemd'Het Assembleelid Asiskumar Gajadien (VHP) heeft gisteren tijdens de begrotingsbehandeling weerlegd, dat hij Srd 175.000 per maand ontving als voorzitter van de commissie 'Ondersteuning Vuilophaal- en Verwerkingsdienst. Deze commissie van het ministerie van Openbare Werken was ingesteld in december 2001. Het bedrag dat Gajadien ontving was echter Sf 175.000 per maand ofwel Srd 175, aldus vandaag, woensdag 23 augustus 2017, Starnieuws.

De overige twee commissieleden kregen elk Sf 150.000 per maand. Dit komt neer op Srd 150.

Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Toerisme en Communicatie bracht deze kwestie aan de orde op 7 augustus, tijdens de begrotingsbehandeling. Gajadien merkte op, dat zijn collega Mahinder Jogi aan minister Miranda gevraagd had om de stukken in te dienen bij De Nationale Assemblee als hij bewijzen had. Het Assembleelid stelde gisteren, dat de documenten niet zijn ingediend.

André Misiekaba, fractieleider van de NDP, merkte op dat de minister wel heeft gezegd dat Gajadien 175.000 per maand toucheerde, maar niet dat het om Srd's ging.

De stukken zijn ingediend door minister Miranda en inmiddels beschikbaar gesteld aan de Assembleeleden.

0 comments:

Een reactie plaatsen